OVER DERMALAVIE

Dermalavie creëert een sfeervolle ervaring waar welzijn, kennis, ervaring en zuivere biologische cosmetica samenkomen.

In een rustige en ontspannen praktijk en met zorgvuldig samengestelde ingrediënten en persoonlijke aandacht, biedt Dermalavie een omgeving waar jij kunt genieten van hoogwaardige huidverzorging. Met oog voor detail en een focus op de natuurlijke balans van de huid, streeft Dermalavie ernaar om een positieve en fijne sfeer te creëren waar jij lekker kunt ontspannen, jezelf kunt zijn en volledig kunt genieten van de verzorgende behandelingen. Iedere huid is uniek en verdient aandacht, daarom neem ik graag de tijd om eerlijk en secuur naar jouw huidtype, de huidconditie en eventuele huidklachten te kijken. Samen kiezen we een passende en persoonlijke behandeling op basis van regulatieve huidtherapie met een holistische visie.

OVER CHRISTIE VAN DER KLEIJ

Na de 2-jarige Schoonheidsspecialisten opleiding en de 4-jarige HBO Huidtherapie studie, startte ik mijn eigen praktijk Dermalavie in 2008. Ik zorg dat ik jaarlijks bijgeschoold en up-to-date blijf betreffende de opgedane kennis en volg daarom uiteenlopende cursussen op het gebied van natuurgetrouwe cosmetica, massages, alternatieve behandeltherapieën en theoretische achtergrond informatie.

Als gediplomeerd huidexpert beschik ik over zowel cosmetische en als medische kennis en geef mijn cliënten graag informatie en eerlijk advies op de meest uiteenlopende huidvragen.

Belangrijk vind ik het om eventuele huidproblemen aan te pakken en de gezonde huid in perfecte conditie te houden, huidveroudering helpen te voorkomen en ontspannende behandelingen te geven.

DE 5 PIJLERS VAN DERMALAVIE

Dermalavie laat ‘zich steunen op’ 5 pijlers. Deze 5 onderstaande aspecten leggen uit op welke wijze de praktijkwerkzaamheden zijn opgebouwd, zoals o.a. waarop de denkwijze en filosofie Dermalavie is gebaseerd en met welke (type)  producten en soorten behandelingen mijn praktijk werkt en zich daardoor onderscheidt van andere salons.

WELLNESS

~ Gevoel van welzijn tijdens behandelingen ~

Wellness komt vanuit de Engelse vertaling ‘gezondheid’, dat een gevoel van welzijn op lichamelijk en geestelijk niveau betekent.

Bij Dermalavie is wellness een belangrijk aspect tijdens het contact en de behandeling van haar klanten. Hierbij staan de combinaties van genieten, ontspannen en herstellen centraal. De praktijk is opgeruimd en schoon, omdat hygiëne uiteraard voorop staat, maar waar ook gezorgd wordt voor een omgeving waarbij de ruimte intiem en sfeervol is met rustgevende muziek op de achtergrond. Tijdens de gezichtsbehandelingen en massages worden fijn (ruikende) producten gebruikt en zal er ontspannen worden gemasseerd waardoor je op deze manier goed tot rust kan komen en totaal kan onthaasten. Oftewel het leven bewust ervaren in het ‘nu’ ♡.

NATUURGETROUW

~ Natuurgetrouw werken in behandelingen ~

Natuur omvat alle levende organismen, waaronder o.a. de mens, planten, dieren, water en lucht.

Bij Dermalavie wordt er te allen tijde gewerkt vanuit respect voor de natuur. De behandelingen en producten ondersteunen, herstellen en verbeteren de eigen functies van de huid en het huidbeeld. Deze regulatieve therapie werkt aan het zelf herstellend vermogen van de huid zelf. Oftewel dichtbij haar eigen ‘natuur’. De producten waarmee gewerkt wordt zijn biologisch (afbreekbaar) en herkenbaar voor huid en lichaam, dus niet schadelijk voor huid, dier en/of natuur. Er wordt niet gewerkt met chemische middelen, producten en/of behandelmethodes. De behandelingen die uitgevoerd worden, voorkomen moedwillige schade aan de huid en provoceren de huid niet. NB Het lange termijn denken is belangrijker dan het kortstondig verbeteren.

HOLISTISCHE VISIE

~ De huid en de hele mens als één behandelen ~

Holisme komt van het Griekse woord ‘holos’, wat geheel en allesomvattend betekend.

Dermalavie werkt met een holistische ziens- en werkwijze. Tijdens gezichts- en lichaamsbehandelingen wordt er niet alleen naar de huid gekeken, maar naar het gehele systeem. Alle systemen hebben namelijk invloed op elkaar:
– Lichamelijke fysieke systeem;
– Mentale systeem van gedachten(patronen) en denkwijze;
– Emotionele systeem van gevoelens;
– Energetische systeem op basis van energieën;
– Spirituele systeem, ons ziels niveau.

 

WETENSCHAP

~ Kennis, logisch nadenken en eerlijke informatie ~

Wetenschap betekent ‘het geheel van kennis en de manieren om die te verwerven’.

Binnen Dermalavie is wetenschap erg belangrijk. De opgedane kennis, de jarenlange ervaring en het daarbij komende logisch nadenken en beredeneren zijn belangrijk voor alle toe te passen behandelingen, producten en verstrekte informatie. Daarbij is het van belang dat de behandelingen en producten bewezen effectief zijn, waarbij de gegeven informatie en advisering over de huid, de huidverzorging, de behandelingen en de producten oprecht en éérlijk is!

JEZELF ZIJN

~ In volledige vertrouwen jezelf durven laten zijn ~

Jezelf zijn betekent uit alle eerlijkheid te durven zeggen wat je vindt, voelt en denkt, zonder belemmeringen.

Belangrijk is dat de klant komt vanuit haar eigen wil, achter de bovengenoemde pijlers van Dermalavie staat en zich begrepen voelt. Klanten mogen zichzelf zijn en alle onderwerpen die belangrijk zijn in hun leven mag worden besproken. Uiteraard zal alles wat binnen de praktijk wordt gezegd, als privacy worden behandeld.
Ik vind het van groot belang dat iedereen zich bij Dermalavie op zijn gemak voelt, want alleen dan kun je optimaal ontspannen en dat verdient iedereen.

Graag tot ziens bij Dermalavie!

REVIEWS