OVER DERMALAVIE

Bij Dermalavie kun je terecht voor diverse schoonheids- en therapeutische behandelingen, huidverzorgingsadviezen en de aankoop van natuurlijke huidverzorgingsproducten. Iedere huid is uniek en verdient aandacht, daarom neem ik graag de tijd om eerlijk en secuur naar je huidtype, de huidconditie en eventuele huidklachten te kijken.

Samen kiezen we een passende en persoonlijke behandeling. Uiteraard is Dermalavie ook de plek om even heerlijk te ontspannen, jezelf te zijn en te genieten van een welverdiend rustmoment.

COSMETISCHE ÉN MEDISCHE KENNIS

Ik startte mijn droom, mijn eigen praktijk, in 2009. Hiervoor volgde ik een studie Schoonheidsverzorging en behaalde ik een hbo-diploma Huidtherapie. Ik ben dus een huidexpert op zowel cosmetisch als medisch vlak en geef mijn cliënten graag antwoord op de meest uiteenlopende huidvragen.

Als gediplomeerd huidtherapeut beschik ik over medische kennis en ben ik in staat diverse hardnekkige huidproblemen aan te pakken, waaronder acne, overbeharing en couperose. Omdat ik tevens gediplomeerd schoonheidsspecialist ben, weet ik ook de gezonde huid in perfecte conditie te houden, huidveroudering te helpen verminderen en ontspannende lichaamsbehandelingen te geven.

NATUURLIJKE BENADERING VAN DE HUID

Bij Dermalavie staat het op natuurlijke wijze benaderen van de huid centraal. Daarin is de praktijk uniek.

Mijn overtuiging is dat de natuur, de huid zelf, in veel gevallen in staat is huidverbetering te realiseren, mits er voor een juiste aanpak wordt gekozen. Graag maak ik mijn cliënten dan ook bewust van de natuurlijke werking van de huid en informeer en adviseer ik over zowel een goede huidverzorging als een bewuste levensstijl. Een gezonde huid is immers slechts een onderdeel van een gezond lichaam én gezonde geest.

Ik ga altijd uit van de eigen kracht van de huid en blijf daarbij dicht bij de natuur.

PRODUCTEN VAN ROSEL HEIM

In mijn praktijk werk ik met de producten van het Duitse merk Rosel Heim. In deze producten zitten enkel stoffen die door de huid worden herkend als huideigen stoffen, waardoor de huidconditie op natuurlijke wijze wordt verbeterd. De producten zijn vrij van pesticiden, metalen, conserveringsmiddelen en allergenen en het gehele merk is dierproefvrij.

Het motto van Rosel Heim is ‘Nature & Science’, oftewel de perfecte combinatie van de eigen natuur van de huid, samen met wetenschappelijk onderzoek. Het beste resultaat ontstaat door de huid met de juiste producten te ondersteunen in het werkzame proces. Niet de crème doet het werk, maar de huid zelf, dánkzij de crème.

HELEMAAL JE ZELF ZIJN

De praktijk van Dermalavie is dé plek om advies te krijgen voor huidproblemen, de huid te verwennen en heerlijk tot rust te komen. In de serene ambiance staat hygiëne uiteraard voorop, maar wordt ook gezorgd voor een frisse en sfeervolle omgeving met rustgevende muziek. Dé plek om te relaxen en helemaal jezelf te zijn.

Ik vind het van groot belang dat iedereen zich bij Dermalavie op zijn gemak voelt, want alleen dan kun je optimaal ontspannen en dat verdient iedereen.

Graag tot ziens bij Dermalavie!