MASSAGES

Een massage heeft vele positieve uitwerkingen, zoals het verbeteren van de huidconditie en interne problemen (zoals hoofdpijn, stress), het versoepelen van spieren en het ontspannen van zowel het lichaam als de geest. Voor welke soort massage er wordt gekozen is afhankelijk van jouw wens en/of klacht.

ONTSPANNING

Wil je graag een prettig aanvoelende massage van het gezicht of het lichaam? Kies dan voor een heerlijk ontspannende massage, waarbij diverse handgrepen zich in rustig tempo zullen afwisselen.

Ontspanningsmassage 50 min. €50,-
Ontspanningsmassage 30 min. €34,-
Ontspanningsmassage 20 min. €25,-

BINDWEEFSELMASSAGE / CUPPING

Op zoek naar een intensievere massage om jouw bindweefsel te stimuleren  of (pijnlijke) stijve spieren te doen versoepelen? Met behulp van speciale siliconen cups, zal er een intensieve, huiddoorbloedende massage worden uitgevoerd.

Cuppingsmassage 50 min. €55,-
Cuppingsmassage 30 min. €39,-
Cuppingsmassage 20 min. €30,-

HOTSTONE MASSAGE

Om de spieren extra te laten ontspannen, kan er gekozen worden voor de hotstone massage. Tijdens deze behandeling worden massagetechnieken met de hand afgewisseld met warme basaltstenen.

Hotstonemassage 50 min. €55,-
Hotstonemassage 30 min. €39,-
Hotstonemassage 20 min. €30,-

LYMFEDRAINAGE

Om vocht af te voeren na operaties, bij kneuzingen of bij diverse andere oedeemsoorten kan gekozen worden voor lymfedrainage. Door middel van zachte handgrepen zal het vocht versneld worden afgevoerd en wordt het lymfesysteem intensief gereinigd.

Lymfedrainage 20 min. €30,-

HOOFDHUIDMASSAGE

Last van hoofdpijn, migraine, stress, slechte nachtrust of een slechte haarconditie? Door de hoofdhuid en haren te masseren, te kneden en te bedrukken kan zo verlichting worden gegeven aan de klacht.

Hoofdhuidmassage 20 min. €30,-

STOELMASSAGE

STOELMASSAGE

Klachten van pijnlijke spieren in het schouder- en nekgebied? De stoelmassage wordt in zittende positie gegeven, waarbij intensief de bovenrug, schouders, nek en hoofdhuid worden gemasseerd.

Stoelmassage 15 min. €20,-