ROSEL HEIM

Levenslang een mooie huid, wil jij dat ook?
Met de producten van Rosel Heim wordt de huid beschermt en gevoed met producten, die qua inhoud identiek zijn aan de stoffen zoals deze van nature in de huid voorkomen. Deze werkstoffen worden probleemloos door onze huid herkend, effectief verwerkt en beter verdragen dan stoffen die niet huideigen zijn. Zo worden oorzaken van buitenaf, die zorgen voor vervroegd ouder worden en diverse huidproblemen voorkomen. De huid wordt aangevuld waar zij tekorten heeft en voorzien van voedingsstoffen, zodat de huid weer gezond wordt en blijft. En dat zal resulteren in een mooi en gezond uitziende huid. Wie wil dat niet?

De Rosel heim producten geven een optische huidverbetering, zonder negatieve bijwerkingen. De gebruikte ingrediënten zijn vrij van pesticiden, zware metalen, radioactieve stoffen en parabenen. De producten zijn allergeen vrij (hypoallergeen) en uiteraard niet op dieren getest. Ben jij vegetariër of veganist? Dan zijn deze producten ook geschikt voor jou!

Nieuwsgierig geworden en wil je voordelig kennis maken met de producten van Rosel Heim? Dan kun je een compleet verzorgingspakket kopen voor de lente & zomer €75,- (ter waarde van €93,-)!

  • Reinigingsemulsie
  • Dagcrème
  • Nachtcrème
  • Sonne
  • Gratis toilettas

Wil je graag een product uitproberen? Vraag dan een proefjes pakket met informatie aan!