NIEUWSBRIEF HERFST

Heerlijk ontspannen tijdens een herfstbehandeling

Klik voor meer informatie op een van de onderstaande nieuwsbrief items:

Nieuws (wat is er nieuw binnen Dermalavie)
Seizoensvariatie (met welke producten en behandelingen worden er dit seizoen gewerkt)
Actiebehandeling (welke twee behandelingen zijn dit seizoen in de aanbieding)
Tips (over producten, behandelingen en huidverzorging)
Productverdieping (een product van Rosel Heim wordt toegelicht)
Behandelverdieping (een behandeling van Dermalavie wordt toegelicht)

NIEUWS

Maandgeuren: Black Elixir & Root

‘De herfst met zijn oriëntaal & houtachtige geurtonen’

Ieder seizoen vraagt om een parfum, die past bij het jaargetijde. In de herfst mogen de geuren zwaarder en intensiever ruiken met meer houtachtige en kruidige tonen, die ons doen denken aan de geur van het bos tijdens een lange herfstwandeling.

Black Elixir (vergelijkbaar met Black Opium van Yves Saint Laurent) is een intens levendige parfum, bestaande uit een heerlijke mix van zwarte koffie en zoete tonen van likeur en vanille.

Root (vergelijkbaar met Terre d’Hermes van Hermes) is een warm aardse parfum, gemaakt met geurtonen van citrus, kardemom en patchoulli.

Probeer ze uit in de praktijk van Dermalavie!

Yodeyma parfum: 100 ml €25,- / 50 ml €15,- / 15 ml €8-,

SEIZOENSVARIATIE

Duindoorn van Rosel Heim

Ieder jaargetijde vraagt om zijn eigen seizoensproducten, omdat de huidconditie per seizoen verandert. In de herfstperiode, vlak na de zomer, is onze huid beschadigd door o.a. de vele uren UV-straling, (zee- en chloor)water en airconditioning.  Daarnaast vallen ook de positieve effecten van zonlicht weg en hebben gure weersomstandigheden en de verwarming eveneens een negatieve invloed op de huid. De huid vertoont droogte, veroudering, pigmentvlekken en wordt steeds dunner, schraler en gevoeliger.

Daarom maakt Rosel Heim in de herfstperiode gebruik van de Duindoornserie (een crème en masker).
Wat zijn de positieve uitwerkingen van deze duindoornproducten op de huid? De duindoornserie werkt sterk huidherstellend, waardoor de (rode) droge herfsthuid, mooi egaal en zacht wordt. Dit door de omega vetzuren, de vele mineralen en vitamines en de grote hoeveelheid anti-oxidant vitamine C.

ACTIEBEHANDELING

Gezichtsbehandeling ‘Herfst’ €85,- (75 min.)

Ben je in de herfstperiode sneller verkouden, maak je teveel oorsmeer aan of heb je vaak last van hoofdpijn? Dan is de oorkaarsbehandeling wellicht iets voor jou! lees meer

Behandelingopbouw: Harsen/epileren · Gezichtsreiniging · Gezichtsmassage · Oorkaarsbehandeling · Duindoornmasker · Hoofdhuidmassage · Actieve Regeneration (AR) crème · Gratis mini AR crème voor thuisgebruik

Lichaamsbehandeling ‘Herfst’ €75,- (60 min.)

Detox-lichaamsbehandeling met activatie en ontgifting van huid en spieren én heerlijke ontstpanning voor het lichaam en de geest. Wil jij dat ook? lees meer

Behandelingopbouw: Warme compressen · Rugcuppingsmassage · Algenrugpakking · Hoofdhuidmassage · Bodycreme

PRODUCTVERDIEPING

Active Regeneration crème

Herstel van de huid
Ons natuurlijk herstel van de huid is afhankelijk van de conditie van de huid en de voedingsstoffen in de bovenste laag die vanuit de bloedbaan worden aangeboden. Een slechte huidconditie en huidveroudering ontstaan wanneer er voedingstekorten zijn in de huid door o.a. het ouder worden, maar ook medicatiegebruik, roken, slechte voeding, (teveel) UV straling, diverse stresssituaties en verwondingen.

Zelloxan
Om een gezonde huid te behouden, is het belangrijk dat de bovenste huidlagen voldoende voedingsstoffen verkrijgen door een juiste voeding, leefstijl, maar zéker ook een juiste aanvullende huidverzorging. Door de Aktieve Regeneration crème op basis van het Zelloxan (= voeding) als huidverzorging aan te bieden, blijft de huid gezond, zal eventuele huidschade worden hersteld en wordt de huid steeds sterker opgebouwd. Dit zal resulteren in een levenslange mooie huid!

Actieve Regeneration crème: 50 ml €66,- / 15 ml €29,-

BEHANDELINGVERDIEPING

Oorkaarsbehandeling

Tijdens deze behandeling wordt een oorkaars in de gehoorgang geplaatst, waarna hij wordt aangestoken. Deze oorkaars, bestaande uit ongebleekt katoen, zuivere bijenwas en bepaalde kruidencombinaties, wordt vervolgens tot een bepaald punt opgebrand. Hierbij wordt het zogenaamde schoorsteeneffect bereikt, die een ‘zuigende’ werking heeft op de gehoorgang. Op deze wijze wordt het trommelvlies zachtjes gemasseerd. De behandeling werkt ontspannend, oorsmeer reducerend en heeft diverse andere effecten op basis van de toegepaste desbetreffende kruiden in de oorkaars.

Oorkaarsbehandeling toeslag bij een gezichtsbehandeling €25,-

Detox-lichaamsbehandeling

Huid en lichaam kunnen op diverse manieren worden gezuiverd en ontdaan van afval- en gifstoffen (detoxen). In de detox-lichaamsbehandeling wordt er gebruik gemaakt van intensieve massages met siliconenen cups, oftwel de cuppingsmassage. Door gebruik te maken van deze speciale cups wordt een verhoogde doorbloeding verkregen, om ervoor te zorgen dat afvalstoffen sneller uit de huid en spieren worden afgevoerd. Aansluitend wordt door een algenrugpakking, de huid verder ontgift en worden er voedende mineralen aan het lichaam toegevoegd. Ondanks deze intensieve detox, werkt de behandeling ontspannend voor huid, lichaam en geest. Ook omdat er tijdens de pakking een ontspannende hoofdhuidmassage wordt gegeven en er wordt afgesloten met een heerlijk verzorgende bodycrème.