ZOMER NIEUWSBRIEF

In deze nieuwsbrief:

Nieuws (wat is er nieuw binnen Dermalavie)
Seizoensvariatie (met welke producten en behandelingen wordt er dit seizoen gewerkt)
Actiebehandeling (welke twee behandelingen zijn dit seizoen in de aanbieding)
Tips (over producten, behandelingen en huidverzorging)
Productverdieping (een product van Rosel Heim wordt toegelicht)
Behandelverdieping (een behandeling binnen Dermalavie wordt toegelicht)

NIEUWS

Advies op maat

Weet jij al precies wat goede huidverzorging betekent? Gebruik je al de juiste verzorgingsproducten voor jouw huidtype? Dermalavie kan je daar meer over vertellen! Deze zomer staat in het teken van ‘huidverzorging op maat’. Aansluitend aan de behandeling wordt er advies gegeven over jouw huid en aansluitend krijg je als cadeau proefjes mee om het te proberen!

Deo’s in de aanbieding

Rosel Heim heeft ook voor het lichaam onschadelijke deodorants. Ook voor deze producten geldt; ze komen niet in het lichaam terecht. Dit seizoen zijn de deo’s en de geur Eau fraiche in de aanbieding met 10% korting!

Er zijn 3 geuren in spray te verkrijgen. Ze zijn verrijkt met varenextracten, zij doden geen bacteriën, maar jagen ze weg. Je blijft gewoon zweten, maar dan zonder geur. Ook kunnen de deo’s op zweetvoeten worden gespoten! Daarnaast zijn er 3 lotions; Salva lotion, deo lotion Tesoro en de deo lotion Rose (seizoens product), deodorants in crème vorm, die zeer geschikt zijn na het scheren en voor de kwetsbare kinderhuid.

Zonbescherming

Onze zon…die ons bruint en ons welzijn bevordert, belangrijk is voor de vorming van vitamine D en de doorbloeding stimuleert. Maar wat zijn de juiste omgangsvormen met de zon en onze huidbescherming daarbij? Kies jij ook al voor de huidvriendelijke bescherming van Rosel Heim, zonder chemische filters?

Wilt u meer weten over zonbescherming? Vraag ernaar in de praktijk van Dermalavie! Ik geef informatie mee en daarbij een proef van ons Sonnen.

Geur van de maand: Kara

Kara (vergelijkbaar met  Light Blue van Dolce en Gabbana) is een frisse zomerse geur vanwege de toevoeging van appel en bamboe aan een subtiele basis van houtachtige (ceder) geurnoten.
Probeer hem uit in de praktijk van Dermalavie!

Let op! Parfum nooit direct op de huid sprayen, alleen op kleding, i.v.m. het ontstaan van eventuele allergieën.

50 Ml €8,- / 50 ml €15,- / 100 ml voor €25,-

Thee van de maand: Rozenblaadjes

Na de behandeling staat een glaasje water met citroen of limoen en biologische munt voor je klaar!
Wil je graag tijdens het masker een kopje thee? Dan schenken wij in de zomermaanden thee met 100% pure rozenblaadjes, zonder toevoegingen. Deze thee is heerlijk van geur, heeft een ontspannende werking en is een natuurlijke pijnstiller en ontstekingsremmer.

SEIZOENSVARIATIE

Rozen

In de zomer bloeien de rozen mooi in onze tuinen! Van deze rozenbladeren maakt Rosel Heim haar eigen Rozenserie. Wat zijn de positieve uitwerkingen van rozen op de huid?

Rozen verhogen de huidweerstand en beschermen tegen uitdroging, want ze brengen de vet- en vochthuishouding van de huid in evenwicht. Ook ondersteunen ze ons huidherstel en geven bescherming bij roodheid en couperose. De producten zijn geschikt voor vrijwel ieder huidtype.

De Rozencrème vanuit de zomerse Rozenserie is ook te koop: 50 ml voor €69,-.

ACTIEBEHANDELING

Rozen-vochtbehandeling Deluxe €99,-

Ervaar jij ook zo’n droge huid door deze zomerse maanden? Door zon, wind, warmte, water (zee & chloor) en airco wordt de huid aardig op de proef gesteld. Dan is er tijd voor een vochtvasthoudende behandeling!

 

Behandeling opbouw: Mineraal voetbad, voetreiniging, gezichtsreiniging met de Summer reiniging, bindweefselmassage van het gezicht, hyaluronzuur ampul en Intervallcrème met rozenvliesmasker, decolleté en schouder-nekmassage, massage van de voeten, Rozen dagcrème en zonbescherming…..

….en zet de behandeling thuis voort met het gekregen Hyaluronzuur met gratis mini dagcrème.

Zomer rugbehandeling Deluxe €75,-

Fris de zomer in? Boek dan de rugbehandeling met massage en rugscrub voor een ontspannen en zijdezachte huid.

Behandeling opbouw: Rugreiniging met squalaanzeep, rugmassage met Rozenolie en aansluitend een rugscrub met fijn scrubzout.

TIPS

Wimpers & wenkbrauwen verven en modelleren €35,-

Handig voor in de zomervakantie! De voordelen?

  • Geen blote-billen gezicht aan het zwembad en op het strand
  • Geen uitgelekte mascara strepen na het zwemmen en tijdens het zweten
  • Je kan jouw mascara en wenkbrauwpotlood even links laten liggen

Harsen onderbenen

Wil jij op vakantie ook zorgeloze gladde benen? Dan is het harsen van de onderbenen een uitkomst!

Sluitend aan de behandeling die je gewend bent, worden de onderbenen geharst voor €25,- extra.

Vakantiepakket

Binnenkort met vakantie naar de zon? Dan kan je het vakantiepakket aanschaffen met €10,- korting! Het pakket bevat een volledige verzorging met zonbescherming én gratis toilettas.

Reinigingsemulsie,  Regeneratieve crème, Beschermende dagcrème, Sonnen en toilettas voor €80,-

PRODUCTVERDIEPING

Sonnen smooth

Wil je graag de huid beschermen tegen zon en verbranding? En wil je er meteen mooi uitzien? Dan is de Sonne Smooth een goed product.

De Sonne smooth is een licht dekkende make-up foundation mét een zonnebescherming erin. De stoffen zijn huidvriendelijk, werken oppervlakkig en komen niet in het lichaam terecht.

Verkrijgbaar in 4 kleuren €44,-

BEHANDELINGVERDIEPING

Borstelmassage met lichaamspakking

Behandel opbouw: Met een paardenharen lichaamsborstel wordt de huid droog geborsteld, waardoor de huid beter doorbloed en waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Na het borstelen wordt de huid ingepakt met een bodypakking van kamfer en waarna deze later wordt ingemasseerd. De huidstructuur zal zichtbaar verbeteren. De eerste keer krijg je de lichaamsborstel gratis!

Duur 60 min. voor €75,-