WINTER NIEUWSBRIEF

”De winter, de tijd om jouw huid extra goed te verzorgen”

Klik voor meer informatie op een van de onderstaande nieuwsbrief items:

* Nieuws (wat is er nieuw binnen Dermalavie)
* Seizoensvariatie (met welke producten en behandelingen worden er dit seizoen gewerkt)
* Actiebehandeling (welke behandeling(en) is/zijn dit seizoen in de aanbieding)
* Tips / quote (over de huid, producten, behandelingen en huidverzorging)
* Productverdieping (een product van Rosel Heim wordt toegelicht)
* Behandelverdieping (een behandeling binnen Dermalavie wordt toegelicht)

NIEUWS

Nieuwe behandelingen

Dermalavie heeft zich afgelopen jaar weer verder gespecialiseerd! En zo zijn er ook nieuwe (deel) behandelingen bijgekomen, die je kunt terug vinden op de website. Hieronder bespreek ik ze in het kort:
Bindweefselmassage als losstaande of in een complete behandeling, om de huid intensief te masseren voor een betere doorbloeding en een verbetering van de soepelheid en stevigheid van de huid. Naast een manuele massage, kunnen er diverse tools worden gebruikt (bindweefselbal, rollers, quashastenen) voor een nog fijner gevoel en dieper resultaat.
De Wellness gezichtsbehandeling, die vrijwel als geheel bestaat uit één massagebeleving!
De Chakra lichaamsmassage, die bedoelt is om jezelf volledig op te laden.

NIEUW! Geur van de maand: BOREAL

Boreal van Yodema (vergelijkbaar met  Baccarat Rouge 540 van Maison Francis Kurkdjian) is een houtachtige bloemen geur, met verfijnde aroma’s Saffraan, hout en jasmijn. Probeer hem uit in de praktijk van Dermalavie! Ook zijn er geuren beschikbaar voor de man.

Boreal 15 ml €8,- / 50 ml €15,- / 100 ml €25,-

Thee van de maand: Body Boost

Geniet na de gezichtsbehandeling van een glaasje water óf een heerlijk kopje thee. Deze maand schenkt Dermalavie, vanwege het gure winterweer, een kruidenthee, die het lichaam verstrekt: Een heerlijke melange van brandnetel, gember, echinacea, heermoes en citroengras.

SEIZOENSVARIATIE

Chocolade serie

Wist je dat Rosel Heim haar eigen chocoladeserie heeft? Naast de smakelijke geur, heeft het een weldadige uitwerking op de huid. Wat zijn de positieve uitwerkingen van cacao op de huid?

Cacao bevat het antioxidant polyphenol, een stof die de afbraak van huidcellen en daardoor het verouderingsproces tegengaat. Bovendien zorgt cacao voor een verhoogde doorbloeding, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Wat er na een chocolade-behandeling overblijft is een gereinigde en zachte huid.

ACTIEBEHANDELING

Gezichtsbehandeling ‘Winter’ €85,- (75 min.)

In de winterperiode vraagt onze huid om extra aandacht… De vale, droge en gevoelige gezichtshuid (én voeten) kunnen daarom goed een intensievere behandeling gebruiken. Lees meer

Behandelingopbouw: Voetreiniging · Voetcrème inmasseren · Voetpakking · Gezichtsreiniging · Optie: epileren en/of harsen · Bindweefselmassage en hoofhuidmassage · Chocolade pakking · Voedend serum Ante · Verzorgende crème.

Lichaamsbehandeling ‘Winter’ €75,- (60 min.)

Door een hotstonebehandeling wordt de huid en spieren heerlijk verwarmd, waardoor je heerlijk kunt ontspannen in dit koude winterse weer! Wil je dat ook? Lees meer

Behandeling opbouw: Rug-schouder-nek massage met hotstone · Optie: Gezichtsreiniging · Gezichtsmassage met hotstone

 

HUIDQUOTE

In deze tijd van het jaar… ‘zitten we vaak dicht op elkaars huid‘ (betekenis: Intens met elkaar omgaan)

Door het vele en ongezonde eten tijdens deze feestdagen ‘steken we in slechte huid‘ (betekenis: niet goed gezond zijn)

In dit seizoen ‘worden we vaak tot op de huid nat’ (betekenis: door en door nat worden)

PRODUCTVERDIEPING

Winterbodycrème

Voelt jouw lichaamshuid ook zo trekkerig en droog aan, zeker tijdens deze winterse dagen? Dan heeft jouw huid waarschijnlijk een gebrek aan voeding en een goede beschermlaag! Voor deze gevoelige winterhuid adviseer ik daarom de Winterbodycrème van Rosel Heim om te zorgen voor een minder droge en schilferende huid.

De Winterbodycrème is een volle lichaamscrème op basis van squalaanolie, die de vetten in de huid aanvult en hyaluronzuur, die vocht verbindt en vasthoudt in de bovenste huidlaag. De toegevoegde zeemineralen zorgen voor een aanvulling van de voedingstekorten in de huid en ondersteunen de huidopbouw. 

Winterbodycrème 100 ml €37,-

BEHANDELINGVERDIEPING

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een techniek waarbij de huid opgepakt en gerold wordt, zodat huid en spieren stevig worden gemasseerd. Op deze wijze verbeterd de doorbloeding van de huid en kunnen eventuele pijnlijklachten worden vermindert. Daarnaast wordt de huid ‘voller’ en geeft het een liftende werking. Tijdens de behandeling wordt er altijd gebruik gemaakt van het voedende serum Ante en de huideigen Squalaanolie, zodat de opperhuid (bovenste huidlaag) wordt gevoed en droogte wordt verholpen. De kwaliteit van de huid zal zichtbaar verbeteren en vooral de dag na de behandeling zal de huid er stralend en verzorgt uitzien.

Bindweefselmassage 35 minuten €50,-

Hotstonemassage

Een Hotstone gezichts- of lichaamsmassage heeft een diep ontspannende en helende werking en is een weldaad voor lichaam en geest. Door warmte met beweging van de stenen te combineren kan er dieper in het spierweefsel worden doorgedrongen. De massage is effectiever en bevordert zelfherstel van het lichaam. Doordat de huid wordt gestimuleerd, worden afvalstoffen afgevoerd en kan het lichaam meer in balans komen.

Hotstonemassage 30 min. €45,- / 45 min. €58,-