HERFST NIEUWSBRIEF 2020

‘Herfst is mijn favoriete kleur’

Klik voor meer informatie op een van de onderstaande nieuwsbrief items:

* Nieuws (wat is er nieuw binnen Dermalavie)
* Seizoensvariatie (met welke producten en behandelingen worden er dit seizoen gewerkt)
* Actiebehandeling (welke twee behandelingen zijn dit seizoen in de aanbieding)
* Tips (over producten, behandelingen en huidverzorging)
* Productverdieping (een product van Rosel Heim wordt toegelicht)
* Behandelverdieping (een behandeling binnen Dermalavie wordt toegelicht)

NIEUWS

Cadeaubon actie!

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Koop in het herfstseizoen (oktober-november-december) een cadeaubon van Dermalavie en krijg zelf 5 euro korting op de volgende behandeling!

Thee van de maand: Chai Massai

Geniet (op aanvraag) tijdens een gezichtsbehandeling van 90 min. van een heerlijk kopje thee met iets lekkers. Deze maand schenkt Dermalavie een rooibosthee met specerijen als kaneel, gember, anijs, en kruidnagel. Heerlijk met toevoeging van een lepeltje biologische bloemen honing!

Geuren van de maand: Root & Iris

Ieder seizoen vraagt om een parfum die past bij het jaargetijde. In de herfst mogen de geuren zwaarder en intensiever ruiken met meer houtachtige en kruidige tonen, die ons doen denken aan de geur van het bos tijdens een lange herfstwandeling.

Herfstgeur Iris van Yodeyma (vergelijkbaar met Hermes –  Terre d’Hermes).
Herfstgeur Root van Yodeyma (vergelijkbaar met Thierry Mugler –  Alien).

Probeer de geuren uit in de praktijk van Dermalavie!

Iris & Root 50 ml €8,- / 100 ml €25,-

SEIZOENSVARIATIE

Hamamelisserie van Rosel Heim

Ieder jaargetijde heeft zijn eigen seizoensproducten; in de herfstperiode maakt Rosel Heim de Hamamelisserie (een masker en waterspray).

Positieve uitwerkingen van deze Hamamelisproducten op de huid: De Hamamelisserie werkt sterk huidherstellend, waardoor de (rode) droge herfsthuid, mooi egaal en zacht wordt. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype.

Opbouw behandeling: Harsen/epileren · Reiniging met Fase 1 Reinigingsemulsie en kompressen gedrenkt in Hamameliswater · Massage met de massagecrème en Squalaan · Hamamelismasker · Hydroluron (vochtbindend serum) · Intervallcrème.

Duobehandeling Herfst 

Kom op een avond, gezellig met zijn tweeën, voor een heerlijke herfst-duobehandeling. Geniet samen van fijne massages met rustgevende muziek op de achtergrond. Jullie worden die avond verzorgd met heerlijke (hamamelis)producten, met na afloop een goede kop thee of koffie, wat lekkers en een presentje. Er is keuze uit de volgende twee behandelingen:

* De herfst-Duo Standaard: Warme kompressen · Rugmassage · Gezichtsreiniging · Hamamelis wattenpakking · Ontspannende decolletémassage · Intervall crème. €110,-
Optie om bij te boeken: Oorkaarsmassage in combinatie met hoofdhuidmassage t.w.v. €15,-

* De Detox-massage: Rugcupping · Rugpakking · Hoofdhuidmassage · Warme Kompressen · Body(rug)crème. €120,-

Wil je meer informatie of een duo-behandeling boeken? Stuur dan een bericht via e-mail of whatsApp voor een datum in overleg.

ACTIEBEHANDELING

Oorkaarsbehandeling €75,-

Ben je in de herfstperiode sneller verkouden, maak je teveel oorsmeer aan of vaak last van hoofdpijn? Dan is de oorkaarsbehandeling wellicht iets voor jou. Lees meer

Behandelingopbouw: Harsen/epileren · Gezichtsreiniging · Oorkaarsbehandeling · Hoofdhuidmassage · Hamamelismasker · Decolletémassage · Intervall crème.

Regeneration behandeling €75,-

Deze behandeling heeft als doel de huid te herstellen van de zomerse zon en goed op te bouwen voor de herfst-/winter periode. Dit doen we moet onze voeding van Rosel Heim, het Zelloxan. Lees meer

Behandelingopbouw: Harsen/epileren · Gezichtsreiniging · Zelloxan ampul · Cuppingsmassage gezicht met Active Regeneration · Aloe Vera wattenpakking · Voetmassage · Hydroluronserum · Dagcrème.
… en zet de behandeling thuis voort met een gratis mini Fase 2 AR verzorging.

TIPS

…zachte handreiniging & crème…

De handen moeten in ‘deze tijd’ extra veel gewassen worden. Door teveel zepen te gebruiken kan de huid erg droog worden. Daarom kan ook de Fase 1 Reinigingsemulsie worden gebruikt (die voor het gezicht wordt toegepast). Zo wordt de huid ‘zacht’ schoongewassen en wordt het immuunsysteem van de huid ook nog eens extra ondersteunt! Verzorg de handen daarna met de Hand- & nagelemulsie van Rosel Heim om de huid extra te beschermen tegen uitdroging.

Fase 1 Reinigingsemulise 50 ml + Hand- & nagelemulsie 15 ml samen voor €22,-

PRODUCTVERDIEPING

Actieve Regeneration

Herstel van de huid
Ons natuurlijk herstel van de huid is afhankelijk van de conditie van de huid en de voedingsstoffen in de bovenste laag die vanuit de bloedbaan worden aangeboden. Een slechte huidconditie en huidveroudering ontstaan wanneer er voedingstekorten zijn in de huid door o.a. het ouder worden, maar ook medicatiegebruik, roken, slechte voeding, (teveel) UV straling, diverse stresssituaties en verwondingen.

Zelloxan
Om een gezonde huid te behouden, is het belangrijk dat de bovenste huidlagen voldoende voedingsstoffen verkrijgen door een juiste voeding, leefstijl, maar zéker ook een juiste aanvullende huidverzorging. Door de Aktieve Regeneration crème op basis van het Zelloxan (= voeding) als huidverzorging aan te bieden, blijft de huid gezond, zal eventuele huidschade worden hersteld en wordt de huid steeds sterker opgebouwd. Dit zal resulteren in een levenslange mooie huid!
In de behandeling wordt het pure Zelloxan toegepast, voor een nog intensiever, beter en mooier huidrestultaat!

Actieve Regeneration -> 50 ml €62,- / 15 ml €26,-

BEHANDELINGVERDIEPING

Oorkaarsbehandeling

Tijdens deze behandeling wordt een oorkaars in de gehoorgang geplaatst, waarna hij wordt aangestoken. Deze oorkaars, bestaande uit ongebleekt katoen, zuivere bijenwas en bepaalde kruidencombinaties, wordt vervolgens tot een bepaald punt opgebrand. Hierbij wordt het zogenaamde schoorsteeneffect bereikt, die een ‘zuigende’ werking heeft op de gehoorgang. Op deze wijze wordt het trommelvlies zachtjes gemasseerd. De behandeling werkt ontspannend, oorsmeer reducerend en heeft diverse andere effecten op basis van de toegepaste desbetreffende kruiden in de oorkaars.

Oorkaarsbehandeling toeslag bij een gezichtsbehandeling €15,-