Massage bij schoonheidssalon Dermalavie in Ridderkerk

Een heerlijke massage van Dermalavie in Ridderkerk verbetert de conditie van je huid en zorgt daarnaast voor een heerlijk ontspannen gevoel. Zo wordt de geestelijk en lichamelijke balans herstelt. Je lichaam voelt weer ontspannen en vol energie. Een massage bij Dermalavie in Ridderkerk is dan ook een ultiem moment van ontspanning en een weldaad voor je lichaam en geest.

Hierbij kun je denken aan een traditionele cupping massage, of een hotstone massage met warme basalt stenen. In het dagelijks leven, waarin we vooral volgens een hectische schema leven, liggen spanningen en stress momenten op de loer. Dit heeft niet alleen een negatieve uitwerking op onze geestelijke gesteldheid, maar draagt ook bij aan diverse lichamelijke klachten. Door deze constante stroom van spanningen ontstaan er blokkades die ervoor zorgen dat ons lichaam zichzelf minder goed kan herstellen.

Door deze stress en spanningen krijgen we tevens vaak te maken met rug en nekklachten. Als je dit wilt voorkomen is een massage bij schoonheidssalon Dermalavie in Ridderkerk een uitstekende keuze. We maken de energiebanen in je lichaam weer vrij, zorgen voor een goede doorbloeding en een heerlijk moment van totale lichaamsontspanning.

Hotstone massage bij Dermalavie in Ridderkerk

Een hotstone massage bij schoonheidssalon Dermalavie in Ridderkerk is pure weldaad voor je lichaam. Met warme basaltstenen wordt er zo gezorgd voor een heerlijk ontspannen gevoel van lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren. De lichte druk van de stenen zorgen voor een weldadige massage.Dit stimuleert niet alleen de stofwisseling in je lichaam, maar draagt ook bij aan een goede ontgifting.

Naast ontspanning is een hotstone massage van Dermalavie in Ridderkerk ook goed in te zetten als je last hebt van gespannen spieren in je rug, schouders of nek. Ook voor een cupping massage ben je bij ons aan het juiste adres. Deze traditionele vorm van massage zorgt voor een goede doorbloeding in het lichaam. Daarnaast houdt het spieren soepel waardoor eventuele pijnklachten verdwijnen. Een cupping massage werkt tevens positief in op de energiebanen in het lichaam.

Zo voel jij je snel weer energiek, ontspannen en fit. Welke massage je ook kiest, bij schoonheidssalon Dermalavie in Ridderkerk staan we graag voor je klaar. Natuurlijk ben je bij ons ook van harte welkom voor diverse andere gezichts- en beauty behandelingen. Ook voor vakkundig huidadvies of hoogwaardige verzorgingsproducten ben je bij ons aan het juiste adres.