LENTE NIEUWSBRIEF 2020

”Niets maakt zo gelukkig als de geur van de lente…♥”

Klik voor meer informatie op een van de onderstaande nieuwsbrief items:

* Nieuws (wat is er nieuw binnen Dermalavie)
* Seizoensvariatie (met welke producten en behandelingen worden er dit seizoen gewerkt)
* Actiebehandeling (welke behandeling(en) is/zijn dit seizoen in de aanbieding)
* Tips (over producten, behandelingen en huidverzorging)
* Productverdieping (een product van Rosel Heim wordt toegelicht)
* Behandelverdieping (een behandeling binnen Dermalavie wordt toegelicht)

NIEUWS

Vernieuwde praktijk

Ondanks dat Dermalavie 8 (!) weken heeft moeten sluiten, is er wél tijd geweest voor leuke aanpassingen! Naast het nodige schilderwerk, zijn er in het interieur bepaalde veranderingen doorgevoerd. Mijn praktijk heeft bijvoorbeeld (op veler verzoek) een deurbel gekregen! Daarnaast is mijn naamsverandering van ‘van der Kleij’ naar ‘Visser’ doorgevoerd op mijn facebook, Instagram, website, drukwerk en bankrekening.
Ik hoop je snel te zien in mijn ‘nieuwe’ praktijk!

Trainingen

Training: Op 4 en 5 juni 2020 zal een Balinese massage cursus gevolgd worden. Een Balinese massage maakt gebruik van aromatherapie in combinatie met diverse afwisselende massagetechnieken. Hierdoor wordt de huid goed doorbloed, maar ook ontspannend gemasseerd.
Training: Zaterdag 13 juni zal Dermalavie zich theoretisch inscholen betreffende de bacterieflora van de huid.

Geur van de maand: Cheante

Cheante van Yodeyma (vergelijkbaar met  Chanel – Coco Mademoiselle) met de combinatie van mandarijn, roos en witte musk is gemaakt voor de fijnzinnige en chique vrouw. Probeer haar uit in de praktijk van Dermalavie! Ook zijn er geuren beschikbaar voor de man.

Cheante 50 ml €8,- / 100 ml €25,-

Thee van de maand: Groene thee

Geniet tijdens een gezichtsbehandeling van een heerlijk kopje thee met iets lekkers. Deze maand schenkt Dermalavie een Gunpowder Groene thee met zijn fijne scherpe en licht rokerige smaak!

SEIZOENSVARIATIE

Standaard productlijn Rosel Heim

In de zomer, herfst en winter wordt er, naast de standaard producten van Rosel Heim, gewerkt met seizoensproducten: Zomers met de Rozen-, in de herfst met de Duindoorn- en in de winter met de Chocoladeproducten. In de lente worden de standaard producten gebruikt in de behandeling.

Opbouw behandeling: Fase 1 Reinigingsemulsie + de basismassagecrème en de Squalaan olie voor de massage + het kamfer masker, Aloë Vera masker of het Hamamelismasker. Eventueel worden de handen of voeten ingecremed met de Hand- & nagelcrème van Rosel Heim.

Duobehandeling Lente

Kom op een avond, gezellig met zijn tweeën, voor een heerlijke lente-duobehandeling. Geniet samen van fijne massages met rustgevende muziek op de achtergrond. Jullie worden die avond verzorgd met heerlijke producten, met na afloop een goede kop thee of koffie, wat lekkers en een presentje. Er is keuze uit de volgende behandelingen:

* De lenteduo standaard bestaande uit een rugmassage, gezichtsreiniging, masker naar keuze met een pakking en ontspannende decolletémassage. €110,-

* De borstelmassage aan de achterzijde van het lichaam. €120,-

Wil je meer informatie of een duo-behandeling boeken? Stuur dan een bericht via e-mail of whatsApp voor een datum in overleg.

ACTIEBEHANDELING

Gezichtsbehandeling  & borstelmassage €75,-

Heb jij ook zulke droge onderbenen na deze winterperiode? Kies dan eens voor een borstelmassage in de behandeling, waardoor de schilfers van de huid verdwijnen en de pakking erna ervoor zorgt dat de huid goed wordt gevoed!

Behandeling opbouw: Borstelmassage onderbenen met aansluitend lichaamspakking, gezichtsreiniging, epileren en/of harsen, masker naar keuze gemaakt tot pakking, decolleté massage en een verzorgende crème.

TIPS

…cadeautip voor de vader…

Op zoek naar een origineel cadeau voor jouw vader? Bij Dermalavie kunnen cadeaubonnen worden ingepakt speciaal voor vaderdag. Ook zijn er leuke verzorgingspakketen en geuren voor de man verkrijgbaar. Vraag ernaar in de praktijk van Dermalavie!

…Coronatijd tip…

De handen moeten in ‘deze tijd’ extra veel gewassen worden. Door teveel zepen te gebruiken kan de huid erg droog worden. Daarom kan ook de Fase 1 Reinigingsemulsie worden gebruikt (die voor het gezicht wordt toegepast). Zo wordt de huid ‘zacht’ schoongewassen en wordt het immuunsysteem van de huid ook nog eens extra ondersteunt! Verzorg de handen daarna met de Hand- & nagelemulsie van Rosel Heim om de huid extra te beschermen tegen uitdroging.

ACTIE: Fase 1 Reinigingsemulise 50 ml + Hand- & nagelemulsie 15 ml samen voor €22,-

PRODUCTVERDIEPING

Ante & Sonnen

Onze weerbaarheid vóór het zonnen en ons herstelvermogen van de huid ná het zonnen wordt effectief bereikt door gebruik te maken van de Ante. De huid wordt van buitenaf goed voorbereid op zonnestraling en zonbeschadigd weefsel zal worden hersteld door deze te repareren (aftersun). Om een directe bescherming tegen Uv-stralen te bereiken wordt er gebruik gemaakt van het Sonnen; een emulsie die bestaat uit licht reflecterende micro-pigmenten.

ACTIE: Ante 15 ml & Sonnen 15 ml samen voor50,-

BEHANDELINGVERDIEPING

Borstelmassage

De borstelmassage is een lichaamsmassage, waarbij met zachte strijkbewegingen met een paardenharenborstel over de huid de bloedsomloop, het lymfesysteem en het zenuwstelsel worden gestimuleerd. Afvalstoffen worden afgevoerd en het bindweefsel wordt gereinigd, dode huidcellen verdwijnen en de huid wordt voelbaar gladder en zachter. De huid kan weer vrij ‘ademen’ waarbij zuurstof en voedingstoffen beter worden opgenomen. De behandeling wordt afgesloten met een bodypakking, waardoor deze ‘afsluiting’ ervoor zorgt dat de ingrediënten in de pakking de huid extra voeden.

Borstelmassage 30 minuten €40,-