NIEUWSBRIEF

Lente 2024

Klik voor meer informatie op een van de onderstaande nieuwsbrief items:

* Nieuws (wat is er nieuw binnen Dermalavie)
* Seizoensvariatie (met welke producten en behandelingen worden er dit seizoen gewerkt)
* Actiebehandeling (welke behandeling(en) is/zijn dit seizoen in de aanbieding)
* Tips (over producten, behandelingen en/of huidverzorging)
* Productverdieping (product(en) van Rosel Heim wordt/worden toegelicht)
* Behandelverdieping (behandeling binnen Dermalavie wordt toegelicht)

NIEUWS

Nieuwe tijden

Dermalavie is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag gedurende de dag.
De avond is helaas niet meer beschikbaar. Maar er is wel de mogelijkheid om vanaf 7:00 in de ochtend tot 18:00 uur in de avond te boeken. Voor meer informatie stuur een whatsapp bericht of klik hier voor een afspraak online te maken.

Nieuwe training: An Shen

27 maart heeft Dermalavie de An Shen training gevolgd. De An Shen techniek, bestaande uit een combinatie van ‘zachte’ chinese acupressuur en ‘stevigere’ westersehttp://Behandelverdieping  massagegrepen,  is ontwikkeld om algehele ontspanning van lichaam en geest te verkrijgen. Deze massage geeft een diepe innerlijke kalmte, waarbij lichaam en geest in een heerlijke meditatieve rust komen ♡.

Nieuwe leden actie

In de maanden april, mei en juni kan je 20% korting op jouw behandeling krijgen, wanneer een nieuwe klant via jou een online-afspraak boekt.
Belangrijk is dat zij/hij vermeld, dat ze via jou komt!
Bij het aanbrengen van drie klanten krijg je de Sonne van Rosel Heim gratis!

Voordelig ‘Lente & zomer pakket’

Koop nu het totale verzorgingspakket van Rosel Heim en krijg een gratis toilettas en ook nog eens korting op de producten! Zeker handig voor op vakantie!
Het pakket bestaat uit een Reiniging Emulsie 100 ml, Regeneratiecrème (nachtcrème) 15 ml, Dagcrème 15 ml en een Sonnen (zonbescherming) 15 ml.

Totaal €75,- i.p.v. €95,- en is inclusief een gratis Rosel Heim toilettasje.

SEIZOENSVARIATIE

Standaard productlijn Rosel Heim

In de zomer, herfst en winter wordt er gewerkt met seizoensvarianten van de Rosel Heim crèmes, maskers en concentraten. Zomers met de Rozen-, in de herfst met de Duindoorn- en in de winter met de Chocoladeproducten. In de lente worden de basisproducten gebruikt in de behandeling.

Tijdens het lenteseizoen wordt de huid goed voorbereid op het veranderen van het klimaat en de sterkte van de zon.

Massage: Basismassagecrème
Masker(s): Kamfer, Aloë Vera of Hamamelismasker
Hand- of voetcrème: Hand- & nagelcrème

Parfum voor de vrouw

Cheante van Yodeyma is vergelijkbaar met Coco Mademoiselle van Chanel.

Geur: Oriëntaal – Amber
Topnoot: Mandarijn (treedt in het begin op de voorgrond)
Hartnoot: Roos (ziel van de geur)
Basisnoot: Patchouli (geeft diepte aan de parfum)

Probeer haar uit in de praktijk van Dermalavie!

Cheante 100 ml €25,- / 50 ml €15,- / 15 ml €8,-

Parfum voor de man

Beach van Yodeyma is vergelijkbaar met Fierce van Abercrombie & Fitch.

Geur: Oriëntaal – Amber
Topnoot: Citrus (treedt in het begin op de voorgrond)
Hartnoot: Salvia (ziel van de geur)
Basisnoot: White musk (geeft diepte aan de parfum)

Probeer haar uit in de praktijk van Dermalavie!

Beach 100 ml €25,- / 50 ml €15,- / 15 ml €8,-

ACTIEBEHANDELING

Gezichtsbehandeling LENTE €85,- (75 min.)

Afvallen, detoxen oftewel het in ‘shape komen’ en grondig reinigen van het lichaam, dit is waar we in de lentemaanden veel mee bezig zijn, meestal voorbereidend op mooie zonnige seizoen. Wil je dat ook doorzetten in een behandeling? Tijdens de Lentebehandeling wordt er gebruik gemaakt van de leemproducten, die ontgiftend werken op huid en lichaam! Daarnaast wordt de nieuwe AN SHEN massagetechniek toegepast in de behandeling, die leidt tot een heerlijke diepe ontspanning.

Behandeling opbouw: Leem rugpakking, gezichtsreiniging met de cups, epileren en/of harsen, AN SHEN gezichtsmassage, Aloë Vera leem masker gemaakt tot pakking en een verzorgende crème.

Lichaamsbehandeling LENTE €75,- (60 min.)

Heb jij ook zo’n droge huid na deze winterperiode? En wil je meteen ook een detox doorzetten naar het gehele lichaam? Kies dan voor de Lente lichaamsbehandeling, waarbij dode huidschilfers verdwijnen, het lichaam wordt ontgift en de huid goed wordt doorbloed! En dat in een totale ontspannende lichaamsbehandeling.

Behandeling opbouw: Rug- en armen massage met aansluitend een leem rugpakking, massage onderbenen, scrub olie onderbenen met warme kompressen en scrubolie rug en armen met warme kompressen.

TIPS

Cadeau voor moeder- & vaderdag

Op zoek naar een origineel cadeau voor jouw moeder (12 mei) of vader (16 juni)? Bij Dermalavie kunnen cadeaubonnen leuk ingepakt worden voor moeder- en/of vaderdag. Ook zijn er leuke verzorgingspakketen en parfums verkrijgbaar. Vraag ernaar in de praktijk van Dermalavie!

Instagram & Facebook

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Dermalavie, behandelingen, producten en achtergrond informatie?
Volg mij dan op Instagram en/of Facebook!

PRODUCTVERDIEPING

Basisproduct Rosel Heim: Kamfer masker

Het kamfer masker is een emulsie bestaande uit avocado olie, kiezelaarde, kamfer en zinkoxide. Het masker werkt huiddoorbloedend en bloedvatverwijdend, reguleert de zuurgraad van de huid en er remt de vermeerdering van bacteriën af. Deze emulsie laat vocht in de diepere huidlagen opslaan en heeft een verkoelende en verfrissende werking. De huid zal zichtbaar verbeteren qua huidstructuur en elasticiteit, omdat het gladmakend en liftend werkt. Daarnaast is het masker goed te gebruiken bij een onrustige, rode en/of onzuivere huid, omdat het de uitbreiding van ontstekingen voorkomt. Naast het gebruik (in de praktijk) als masker, kan het ook als dag- en/of nachtcrème worden ingezet bij kleine oppervlakkige ontstekingen of bij een (zeer) geïrriteerde huid om rust te geven.

Basisproduct Rosel Heim: Hammamelis masker

Het Hamamelis masker is een emulsie bestaande uit hamamelisextract, kiezelaarde en magnesium. Andere benaming voor hamamelis is de toverhazelaar, de goudgele heester die in de winter bloeit. Deze struik groeit in Nana Heim (kleindochter Rosel) haar tuin in Dachsberg en is absoluut onbespoten en van hoge kwaliteit. In de herfst worden de bladeren en barst geoogst en snel gedroogd.

Het masker werkt helend bij verwondingen, verstevigt het bindweefsel en heeft een positieve uitwerking op ons zenuwstelsel.

De huid zal zichtbaar verbeteren qua huidstructuur en elasticiteit, omdat het de bovenste huidlaag stabiel en veerkrachtig maakt. Daarnaast is het masker goed te gebruiken bij een onrustige, rode en/of onzuivere huid, omdat het huidontstekingen vermindert.

Basisproduct Rosel Heim: Aloë Vera Leem masker

Het Aloe Vera masker bevat leem, squalaan, avocado-olie, zinkoxide, bijenwas en Aloë Vera extract.
Het masker verfrist, bevochtigd en maakt het weefsel steviger. Daarnaast werkt het masker ontstekingsremmend en is dus geschikt voor acnehuiden. Ook zal de rode, branderige huid rustiger worden, maar het masker is geschikt voor ieder huidtype. In verband met de ontgiftende werking, kan het masker ook goed ingezet worden tijdens detox-periodes.

BEHANDELINGVERDIEPING

An Shen massage

De An Shen massage, is een combinatie van acupressuur en westerse massagetechnieken. De massage kan worden toegepast, zoals hierboven beschreven, als ontspanningsmassage, maar kan ook therapeutisch worden ingezet ter verlichting van nek- en rug-, maar ook stress- en hoofdpijnklachten.
Bij acupressuur wordt er druk gegeven op punten (meridianen), die in verbinding staan met organen. Door het op een speciale wijze van masseren van deze drukpunten worden reflexen in het zenuwstelsel gestimuleerd of juist gekalmeerd, waardoor er meer balans ontstaat (en daarmee ontspanning, maar zeker ook een vermindering aan (pijn)klachten).
Met de westerse massagegrepen worden zowel intensieve als ontspanningsgrepen toegepast. Het tempo is rustig en dit alles zorgt voor een spierspanningsvermindering en stress verlaging.

Door het toepassen van deze combinatie van massagetechnieken, wordt mentale spanning vermindert en komt er meer lichaamsbewustzijn en rust. Daarnaast heeft het een gunstig effect op de doorbloeding en elasticiteit van de huid en kunnen diverse kwalen en pijnen worden verlicht.

An Shen massage 30 minuten €40,-