ANTE

Regeneratie & Hersel

Ons natuurlijk huidherstel (regeneratie) is afhankelijk van voeding in de bovenste huidlaag, die wordt geleverd vanuit ons bloed en wordt afgegeven aan onze huidcellen. Door diverse oorzaken kan er een tekort ontstaan aan deze voedingsstoffen, zoals door vernauwing van de bloedvaten door het ouder worden of roken, slechte voeding, te sterke UV-straling, stress-situaties, medicatiegebruik of ontstekingen en verwondingen. Deze ondervoeding zal uiteindelijk leiden tot een slechte huidconditie en -problemen. Door het gebruik van de Ante wordt de huid vanaf buitenaf gevoed, waardoor een mooie en gezonde huidlaag wordt bereikt.

Productomschrijving

Deze emulsie bevat alle voedingsstoffen (Zelloxan), die de huid nodig heeft om de huid normaal te voeden, te repareren en te herstellen. De Ante ondersteunt en versterkt de natuurlijke afweer van onze huid.

Om de huid éxtra te voeden en oppervlakkig te beschermen kan er gebruik worden gemaakt van de Fase 2 Active Regeneration; een volle crème die naast het Zelloxan bestaat uit een huideigen olie (Squalaan).

Voordelen:

* Product identiek aan de in de huid voorkomende voedingsstoffen (geen afweerreacties)

* Bevat geen eiwitten, daardoor geen negatieve bijwerkingen

* Twee in één emulsie: weerbaar maken voor de zon en daarna de huid herstellen

* Maakt vrije radicalen vanuit zonlicht onschadelijk

Wanneer te gebuiken

* Normale ‘huidveroudering’

* Voorafgaand aan en na het zonnen

* Tijdens diëten, roken en medicatiegebruik

* Voor- en na operaties

* Sterke stress situaties

Huidproblemen:

* Beschadigde huid (wonden)

* Bij zonovergevoeligheid en zonverbranding

* Littekens, striae en pigmentvlekken

Toepassing

Emulsie laten liggen i.v.m. de water in olie substantie en schudden voor gebruik. Op een schone, licht vochtige huid aanbrengen. Het liefst twee keer per dag aanbrengen (ochtend en avond). Bij een (zon)beschadigde huid meerdere malen per dag aanbrengen. Vergeet de huid van de oren, hals, nek en het decolleté niet. Bewaar het product koel en donker.