Kan jouw huid een echte boost gebruiken, omdat ze ‘moe’ is en jouw lichaam wel wat warmte kan gebruiken? Dan is het thermomasker in de Cinderella behandeling dé behandeling als flinke oppepper voor de huid als ze vraagt om extra aandacht in het koudere herfst- en winterseizoen. Doormiddel van reiniging, voeding, intensieve massage, warmte, kou én vochtherstel verbetert de huid zichtbaar. Deze exclusieve behandeling heeft als doel de huid te herstellen en te verbeteren qua huidbeeld.

Het Thermomasker
Tijdens de Cinderella behandeling staat het thermomasker centraal. Het thermomasker is een mineralenmasker, die zichzelf, na het aanmaken en opbrengen, opwarmt tot 40-42 graden.  Door deze occlusie met warmte (de huid wordt ‘afgesloten’) kunnen de werkstoffen, die eronder zijn aangebracht, goed in de huid worden opgenomen. Hierdoor krijgt de huid een flinke voedingsboost. Na 20 minuten is het masker afgekoeld tot de normale huidtemperatuur, totaal uitgehard en uitgewerkt. Hierna zal het uitgeharde masker worden afgenomen.

Resultaten
– Optimale hydratatie van de vochtarme huid
– Intensieve voeding en verzorging van de ouder wordende huid
– Regulerende werking bij een onzuivere huid
– Verweking van overtollig talg
– Versterving van de dunne en verslapte huid

Cinderella behandeling bij Dermalavie
Allereerst worden overtollige haren geharst of gepileerd, waarna een reiniging met de Fase 1 emulsie van de huid plaatsvindt. Met de Ante (voedingsserum) wordt de huid actief gemasseerd. Na een volle laag Actieve Regeneratie (crème) wordt het thermomasker aangebracht. Deze zal in de eerste 10 minuten qua temperatuur oplopen tot 40-42 graden en zal ongeveer 20 minuten blijven zitten. Ter afkoeling en ter bevordering van de lifting van de huid wordt het Aloë vera masker met koude wattenpakking aangebracht. Dit masker zal ongeveer 20 minuten op de huid blijven, waarbij een voetmassage als optie kan worden gekozen. Ter afsluiting wordt het Hydroluron (hyaluronzuur) en de Intervall (crème) aangebracht om de huid optimaal te voorzien en te verzorgen qua vocht- en vetherstel.
Door de warmte toevoer tijdens deze behandeling (tijdens de massage en het thermomasker) worden de werkstoffen (voeding) zeer goed opgenomen door de huid. Tegen het einde van de behandeling is de huid weer tot zijn normale huidtemperatuur gedaald. Porien zullen zicht sluiten en het resultaat van de behandeling geeft een voel- en zichtbaar liftend effect.

Opbouw behandeling
Optie: harsen/epileren · Gezichtsreiniging · Regenereren met bindweefselmassage · Thermomasker · Aloë vera masker en wattenpakking · Optie voetmassage · Hydroluron · Intervall