ZOMER NIEUWSBRIEF 2019

Alhoewel de zon op zich laat  wachten, maar het is echt zomer!

In deze nieuwsbrief:

Nieuws (wat is er nieuw binnen Dermalavie)

Seizoensvariatie (met welke producten en behandelingen worden er dit seizoen gewerkt)

Actiebehandeling (welke twee behandelingen zijn dit seizoen in de aanbieding)

Tips (over producten, behandelingen en huidverzorging)

Productverdieping (een product van Rosel Heim wordt toegelicht)

Behandelverdieping (een behandeling binnen Dermalavie wordt toegelicht)

NIEUWS

Advies op maat

Weet jij al precies wat goede huidverzorging betekent? Gebruik je al de juiste verzorgingsproducten voor jouw huidtype? Dermalavie kan je daar meer over vertellen! Deze zomer staat in het teken van ‘huidverzorging op maat’. Aansluitend aan de behandeling wordt er advies gegeven over jouw huid en aansluitend krijg je als cadeau informatie en proefjes mee om het te proberen!

Deo’s in de aanbieding

Rosel Heim heeft ook voor het lichaam onschadelijke deodorants. Ook voor deze producten geldt; ze komen niet in het lichaam terecht. Dit seizoen zijn de deo’s en de geur Eau fraiche in de aanbieding met 20% korting!

De deo’s zijn verrijkt met varenextracten, zij doden geen bacterien, maar jagen ze weg. Je blijft gewoon zweten, maar dan zonder geur. Ook kunnen de deo’s op zweetvoeten worden gespoten! Daarnaast is er de Salva lotion, een deodorant in creme vorm, die geschikt is na het scheren..

Zonbescherming

Onze zon…die ons bruint en ons welzijn bevordert, belangrijk is voor de vorming van vitamine D en de doorbloeding stimuleert. Maar wat zijn de juiste omgangsvormen met de zon en onze huidbescherming daarbij? Kies jij ook al voor de huidvriendelijke bescherming van Rosel Heim, zonder chemische filters?

Wilt u meer weten over zonbescherming? Vraag ernaar in de praktijk van Dermalavie! Ik geef informatie mee en daarbij een proef van ons Sonnen.

Geur van de maand: Kara

Kara (vergelijkbaar met  Light Blue van Dolce en Gabbana) is een frisse zomerse geur vanwege de toevoeging van appel en bamboe aan een subtiele basis van houtachtige (ceder) geurnoten. Probeer hem uit in de praktijk van Dermalavie!

100 ml voor 23,90

Thee van de maand: Rozenblaadjes

100% pure rozenblaadjes thee, zonder toevoegingen. Heerlijk van geur en smaak met een samentrekkende en ontstekingsremmende werking op het lichaam.

SEIZOENSVARIATIE

Rozen

In de zomer bloeien de rozen mooi in de tuinen! Van deze rozenbladeren maakt Rosel Heim haar eigen Rozenserie. Wat zijn de positieve uitwerkingen van rozen op de huid?

Rozen verhogen de huidweerstand en beschermen tegen uitdroging, want ze brengen de vet- en vochthuishouding van de huid in evenwicht. Ook ondersteunen ze ons huidherstel en geven bescherming bij roodheid en couperose. De producten zijn geschikt voor vrijwel ieder huidtype.

Behandeling opbouw: Harsen en/of epileren, reiniging met Squalaanzeep en kompressen gedrenkt in rozenwater, massage met rozencrème en een rozenmasker.

De Rozencrème vanuit de zomerse Rozenserie is ook te koop: 50 ml voor €46,-.

Duobehandeling zomer rozen

Kom op een avond, gezellig met zijn tweeën, voor een heerlijke zomer-duobehandeling. Geniet samen van fijne massages met rustgevende muziek op de achtergrond. Jullie worden die avond verzorgd met heerlijke rozenproducten, met na afloop een goede kop thee of koffie, wat lekkers en een presentje. Interesse? Mail dan naar info@dermalavie.nl  voor een datum in overleg!

Jullie kunnen kiezen uit:

* De standaard zomer-duo bestaande uit een rugmassage, gezichtsreiniging en -rozenpakking met ontspannende decolletémassage.

* De Hammam-massage waarbij de rug en achterzijde van de benen worden behandeld met compressen, opschuimende squalaanzeep en een heerlijke oliemassage.

ACTIEBEHANDELING

Vochtherstellende behandeling €75,-

Ervaar jij ook zo’n droge huid door deze zomerse maanden? Door zon, wind, warmte, water (zee & chloor) en airco wordt de huid aardig op de proef gesteld. Dan is er tijd voor een vochtvasthoudende behandeling!

 

Behandeling opbouw: Zout voetbad met voetreiniging, gezichtsreiniging met de zomerse reiniging Summer, hyaluronzuur ampul en intervall met vliesmasker, decolleté en schouder-nekmassage, inmasseren voeten met rozencreme, een dagcreme en zonbescherming…..

….en zet de behandeling thuis voort met het gekregen Hyaluronzuur met gratis mini dagcrème.

Zomerse voeten €52,-

Wil jij in de zomervakantie mooie en zorgeloze voeten hebben met mooi gelakte nagels met gellak? Voordeel van gellak is dat zij mooi blijven glanzen!

Behandeling opbouw: Voetbad, nagelriemverzorging, knippen en vijlen van de nagels, opzetten van gellak en incrèmen van de voeten. Tip: Kom op slippers naar de praktijk!

Is de nagellak beschadigd? Geen probleem! Er is nu voor €8,- een bij passende kleur nagellak te koop.

TIPS

Wimpers & wenkbrauwen verven €27,-

Handig voor de zomervakantie!

  • Geen blote-billen gezicht aan het zwembad en op het strand.
  • Geen uitgelekte mascara strepen na het zwemmen en bij zweten
  • U kunt uw mascara en wenkbrauwpotlood even links laten liggen.

Harsen onderbenen

Wil jij op vakantie ook zorgeloze gladde benen? Dan is het harsen van de onderbenen een uitkomst!

Sluitend aan de behandeling die je gewend bent, worden de onderbenen geharst voor €15,- extra (als losstaande behandeling €30,-).

Vakantiepakket

Binnenkort met vakantie naar de zon? Dan kan je het vakantiepakket aanschaffen met korting! Het pakket bevat een volledige verzorging met zonbescherming én gratis toilettas.

Reinigingsemulsie,  Regeneratieve crème, Beschermende dagcrème, Sonnen en toilettas voor €67,-

PRODUCTVERDIEPING

Sonnen smooth

Wil je graag de huid beschermen tegen zon en verbranding? En wil je er meteen mooi uitzien? Dan is de Sonne Smooth een goed product.

De Sonne smooth is een licht dekkende make-up foundation mét een zonnebescherming erin. De stoffen zijn huidvriendelijk, werken oppervlakkig en komen niet in het lichaam terecht.

Verkrijgbaar in 4 kleuren €44,-

BEHANDELINGVERDIEPING

Borstelmassage met lichaamspakking

Behandel opbouw: Met een paardenharen lichaamsborstel wordt de huid droog geborsteld, waardoor de huid beter doorbloed en waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Na het borstelen wordt de huid ingepakt met een bodypakking van kamfer en waarna deze later wordt ingemasseerd. De huidstructuur zal zichtbaar verbeteren. De eerste keer krijg je de lichaamsborstel gratis!

Duur 60 min. voor €70,-