WINTER NIEUWSBRIEF 2021

”Proost op het leven, op elkaar en op een heel gelukkig nieuwjaar”

Klik voor meer informatie op een van de onderstaande nieuwsbrief items:

* Nieuws (wat is er nieuw binnen Dermalavie)
* Seizoensvariatie (met welke producten en behandelingen worden er dit seizoen gewerkt)
* Actiebehandeling (welke behandeling(en) is/zijn dit seizoen in de aanbieding)
* Tips (over producten, behandelingen en huidverzorging)
* Productverdieping (een product van Rosel Heim wordt toegelicht)
* Behandelverdieping (een behandeling binnen Dermalavie wordt toegelicht)

NIEUWS

Facebook & Instagram

In dit nieuwe jaar gaat Dermalavie weer actief aan de slag! Naast deze 3 maandelijkse seizoens nieuwsbrief, zal er onder zelf geschreven blogs, informatie omtrent de huid en haar verzorging, tips en acties worden gepost op facebook en Instagram. Wil je ook meer op de hoogte blijven en vind je het leuk om Dermalavie te volgen? Klik dan op de onderstaande link(s) en volg Dermalavie!

Geen beurzen of trainingen

In verband met het heersende virus (Covid-19) worden er voorlopig geen beurzen bezocht en/of trainingen gepland in dit winterseizoen.

Geur van de maand: COMPLICIDAD

Complicidad van Yodema (vergelijkbaar met  Pure XS van Paco Rabanne) is een pittige wintergeur voor heren, met kruidige aroma’s van gember en kaneel, met een vleugje appel. Probeer hem uit in de praktijk van Dermalavie! Ook zijn er geuren beschikbaar voor de vrouw.

Complicidad 50 ml €15,- / 100 ml €25,-

Thee van de maand: Appelstrudel met pistache

Geniet tijdens een gezichtsbehandeling van een heerlijk kopje thee met iets lekkers. Deze maand schenkt Dermalavie, vanwege het winterse weer, een rooibos thee met de typische smaak van de appelstrudel. Een heerlijke melange van amandelen, pistachenoten en stukjes appel. Dit laat de praktijk heerlijk ruiken naar vers gebakken appeltaart!

SEIZOENSVARIATIE

Chocolade serie

Wist je dat Rosel Heim haar eigen chocoladeserie heeft? Naast de smakelijke geur, heeft het een weldadige uitwerking op de huid. Wat zijn de positieve uitwerkingen van cacao op de huid?

Cacao bevat het antioxidant polyphenol, een stof die de afbraak van huidcellen en daardoor het verouderingsproces tegengaat. Bovendien zorgt cacao voor een verhoogde doorbloeding, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Wat er na een chocolade-behandeling overblijft is een gereinigde en zachte huid.

Opbouw behandeling: Harsen en/of epileren, reiniging met Reinigingsemulsie Fase 1, massage met chocoladecrème, chocolademasker en de Intervall crème om de vochtbalans van de huid te stabiliseren.

Duobehandeling winter chocolade

Kom op een avond, gezellig met zijn tweeën, voor een heerlijke winter-duobehandeling. Geniet samen van fijne massages met rustgevende muziek op de achtergrond. Jullie worden die avond verzorgd met heerlijke chocoladeproducten, met na afloop een goede kop thee of koffie, wat lekkers en een presentje. Er is keuze uit de volgende behandelingen:

* De winterduo standaard bestaande uit een rugmassage, gezichtsreiniging en chocoladepakking met ontspannende decolletémassage. €110,-

* De hotstonemassage aan de achterzijde van het lichaam. €120,-

Wil je meer informatie of een duo-behandeling boeken? Stuur dan een bericht via e-mail of whatsApp voor een datum in overleg

ACTIEBEHANDELING

Intensieve gezichtsbehandeling met warme voetpakking €75,-

Onze winterperiode met de steeds kortere en donkere dagen en weinig zonlicht, zorgt voor weinig energie voor het lichaam. Dit alles heeft uiteindelijk ook zijn weerslag op de huid. De huid wordt faler en ziet er vermoeid en droog uit. Wat kan er aan gedaan worden om de huid energieker en stralender te maken?

Het is soms lastig de externe factoren aan te pakken, daarom is het belangrijk de huid van buitenaf te voeden. De huid met weinig energie mist vitamines en mineralen. De droogheid heeft weer te maken met weinig vetten en vocht in de huid.

Een goede intensieve (bindweefselmassage) massage van gezicht, nek, schouders én hoofdhuid kan zorgen voor een goed doorbloede huid. Daarnaast worden er producten van Rosel Heim gebruikt om de huid flink te stimuleren en te activeren!

Behandeling opbouw: Warme voetpakking, gezichtsreiniging, epileren en/of harsen, intensieve gezichts- en hoofhuidmassage, chocolade pakking, inmasseren voetmasker en een verzorgende crème.

TIPS

…voor droge huiden…

* Niet vaker dan 3 keer per week (te warm) douchen.
* Was de overige dagen alleen met een washandje met lauwwarm water.
* Niet wassen met douchegels en zepen, deze ontvetten áltijd.
* Kies voor de zuivere Squalaan olie om de huid te wassen.
* De huid direct na het wassen verzorgen met één van de producten van Rosel Heim voor gezicht én het lichaam.
* Breng de verzorging meerdere malen per dag aan in plaats van 1 keer.
* Ga je op de fiets of werk je in warme ruimtes? Breng een vollere crème aan van Rosel Heim i.p.v. de dagverzorging.
* Doe niet aan vertarme diëten in de winter.

PRODUCTVERDIEPING

Winterbodycrème

Voelt jouw lichaamshuid ook zo trekkerig en droog aan, zeker tijdens deze winterse dagen? Dan heeft jouw huid waarschijnlijk een gebrek aan voeding en een goede beschermlaag! Voor deze gevoelige winterhuid adviseer ik daarom de Winterbodycrème van Rosel Heim om te zorgen voor een minder droge en schilferende huid.

De Winterbodycrème is een volle lichaamscrème op basis van squalaanolie, die de vetten in de huid aanvult en hyaluronzuur, die vocht verbindt en vasthoudt in de bovenste huidlaag. De toegevoegde zeemineralen zorgen voor een aanvulling van de voedingstekorten in de huid en ondersteunen de huidopbouw. 

Winterbodycrème 100 ml €34,-

BEHANDELINGVERDIEPING

Hotstonemassage

Een Hotstone gezichts- of lichaamsmassage heeft een diep ontspannende en helende werking en is een weldaad voor lichaam en geest. Door warmte met beweging van de stenen te combineren kan er dieper in het spierweefsel worden doorgedrongen. De massage is effectiever en bevordert zelfherstel van het lichaam. Doordat de huid wordt gestimuleerd, worden afvalstoffen afgevoerd en kan het lichaam meer in balans komen.

Hotstonemassage 30 minuten €38,50