WINTER NIEUWSBRIEF 2020

”Geniet, dans, schitter en straal, kies er niet eentje, maar doe het in 2020 allemaal!”

Klik voor meer informatie op een van de onderstaande nieuwsbrief items:

* Nieuws (wat is er nieuw binnen Dermalavie)
* Seizoensvariatie (met welke producten en behandelingen worden er dit seizoen gewerkt)
* Actiebehandeling (welke behandeling(en) is/zijn dit seizoen in de aanbieding)
* Tips (over producten, behandelingen en huidverzorging)
* Productverdieping (een product van Rosel Heim wordt toegelicht)
* Behandelverdieping (een behandeling binnen Dermalavie wordt toegelicht)

NIEUWS

Werktijden & tarieven

Werktijden: Overdag: Maandag en vrijdag van 9:00 – 17:00. Dinsdag en donderdag: 9:00-14:00. Woensdag 9:00-12:00 uur. Avond: Maandag en woensdag 18:30 – 22:00 uur. Donderdagvond: Duo-behandelingen 18:30 – 22:00 uur.
Tarieven: De tarieven van de behandelingen zijn ongeveer met 2,5% verhoogd.

Vakbeurs & trainingen

Vakbeurs: Op 19 januari 2020 is er weer de jaarlijkse Beauty vakbeurs in Gorinchem. Tijdens dit vakevent doet Dermalavie inspiratie en vakinhoudelijke kennis op en is er hét moment voor diverse inkopen.
Trainingen: In februari zal Dermalavie zich theoretisch inscholen betreffende de bescherming en therapeutische behandelingen met de Rosel Heim verzorging. De praktijkdagen zullen gaan over de behandeling van huid en handen met de Rosel Heim producten en krijgt Dermalavie een nieuwe massage te leren: de Breuss-massage (een rugmassage die psychische en lichamelijke blokkades kunnen oplossen).

Geur van de maand: RED

Red van Yodema (vergelijkbaar met  Hypnotic Poison van Christian Dior) heeft een combinatie van jasmijn, vanille en witte musk die deze parfum een ​​mysterieuze en moderne mix geven. Probeer haar uit in de praktijk van Dermalavie! Ook zijn er geuren beschikbaar voor de man.

Red 50 ml €15,- / 100 ml €25,-

Thee van de maand: Appel-kaneel

Geniet tijdens een gezichtsbehandeling van een heerlijk kopje thee met iets lekkers. Deze maand staat, vanwege het winterse weer, een rooibos thee met de typische appel en kaneel smaak klaar. Dit laat de praktijk heerlijk ruiken naar vers gebakken appeltaart!

SEIZOENSVARIATIE

Chocolade

In de winter is chocolade een veel gegeten delicatesse. Wist je dat Rosel Heim haar eigen chocoladeserie heeft? Wat zijn de positieve uitwerkingen van cacao op de huid?

Cacao bevat waardevolle bestanddelen voor de huid met een verzachtende, voedende, hydraterende en anti-verouderende werking.

Opbouw behandeling: Harsen en/of epileren, reiniging met Reinigingsemulsie Fase 1, massage met chocoladecrème, chocolademasker en de Intervall crème om de vochtbalans van de huid te stabiliseren.

Duobehandeling winter chocolade

Kom op een avond, gezellig met zijn tweeën, voor een heerlijke winter-duobehandeling. Geniet samen van fijne massages met rustgevende muziek op de achtergrond. Jullie worden die avond verzorgd met heerlijke chocoladeproducten, met na afloop een goede kop thee of koffie, wat lekkers en een presentje. Beschikbare dagen: Vrijdagen: 17 of 24 januari om 18:30. Donderdagen 6 en 20 februari / 6 maart 2020 om 18:30 uur of 20.30! Er is keuze uit de volgende behandelingen:

* De winterduo standaard bestaande uit een rugmassage, gezichtsreiniging en chocoladepakking met ontspannende decolletémassage. €110,-

* De hotstonemassage aan de achterzijde van het lichaam. €120,-

Wil je meer informatie of een duo-behandeling boeken? Stuur dan een bericht via e-mail of whatsApp voor een datum in overleg

ACTIEBEHANDELING

Hotstonebehandeling €75,-

Heb jij het ook zo koud tot op jouw botten? Kies dan eens voor een hotstonebehandeling, waardoor huid en spieren heerlijk verwarmen en daardoor diep ontspannen!

Behandeling opbouw: Rug-schouder-nek massage met hotstone, gezichtsreiniging, epileren en/of harsen, chocolade masker, decolleté massage met hotstone en een verzorgende crème.

TIPS

…voor droge huiden…

* Niet vaker dan 3 keer per week (te warm) douchen.
* Was de overige dagen alleen met een washandje met lauwwarm water.
* Niet wassen met douchegels en zepen, deze ontvetten áltijd.
* Kies voor de zuivere Squalaan olie om de huid te wassen.
* De huid direct na het wassen verzorgen met één van de producten van Rosel Heim voor gezicht én het lichaam.
* Breng de verzorging meerdere malen per dag aan in plaats van 1 keer.
* Ga je op de fiets of werk je in warme ruimtes? Breng een vollere crème aan van Rosel Heim i.p.v. de dagverzorging.
* Doe niet aan vertarme diëten in de winter.

PRODUCTVERDIEPING

Winterbodycrème

Voelt jouw lichaamshuid ook zo trekkerig en droog aan, zeker tijdens deze winterse dagen? Dan heeft jouw huid waarschijnlijk een gebrek aan voeding en een goede beschermlaag! Voor deze gevoelige winterhuid adviseer ik daarom de Winterbodycrème van Rosel Heim om te zorgen voor een minder droge en schilferende huid.

De Winterbodycrème is een volle lichaamscrème op basis van squalaanolie, die de vetten in de huid aanvult en hyaluronzuur, die vocht verbindt en vasthoudt in de bovenste huidlaag. De toegevoegde zeemineralen zorgen voor een aanvulling van de voedingstekorten in de huid en ondersteunen de huidopbouw. 

Winterbodycrème 100 ml €34,-

BEHANDELINGVERDIEPING

Hotstonemassage

Een Hotstone gezichts- of lichaamsmassage heeft een diep ontspannende en helende werking en is een weldaad voor lichaam en geest. Door warmte met beweging van de stenen te combineren kan er dieper in het spierweefsel worden doorgedrongen. De massage is effectiever en bevordert zelfherstel van het lichaam. Doordat de huid wordt gestimuleerd, worden afvalstoffen afgevoerd en kan het lichaam meer in balans komen.

Hotstonemassage 30 minuten €38,50