HERFSTNIEUWSBRIEF 2019

”Leaves are falling, Autumn is calling!”

Klik voor meer informatie op een van de onderstaande nieuwsbrief items:

* Nieuws (wat is er nieuw binnen Dermalavie)
* Seizoensvariatie (met welke producten en behandelingen worden er dit seizoen gewerkt)
* Actiebehandeling (welke behandeling(en) is/zijn dit seizoen in de aanbieding)
* Tips (over producten, behandelingen en huidverzorging)
* Productverdieping (een product van Rosel Heim wordt toegelicht)
* Behandelverdieping (een behandeling binnen Dermalavie wordt toegelicht)

NIEUWS

Advies op maat

Weet jij al precies wat goede huidverzorging betekent? Gebruik je al de juiste verzorgingsproducten voor jouw huidtype? Dermalavie kan je daar meer over vertellen! Deze herfst staat in het teken van ‘huidverzorging op maat’.  Aansluitend aan de behandeling wordt er advies gegeven over jouw huid en aansluitend krijg je als cadeau informatie en proefjes mee om het te proberen!

Gratis handschoenen

Rosel Heim heeft voor de handen een fijne luchtige handcrème, waardoor onze kwetsbare huid goed beschermt wordt tegen invloeden van het gure herfstweer.
De handcrème is verrijkt met D-panthenol zodat de handen zacht en gehydrateerd worden en blijven. Vitamine C en E maken de beschadigende vrije radicalen onschadelijk en melkzuur zorgt voor de juiste zuurgraad van de huid.

Probeer hem nu uit in de praktijk van Dermalavie en krijg bij aankoop van de handcrème een set katoenen handschoenen cadeau!

Handcrème 100 ml €19,- / ml €15,- / 15 ml €6,-

Geur van de maand: Kara

Kara van Yodema (vergelijkbaar met  Light Blue van Dolce en Gabbana) is een licht subtiele geur vanwege de toevoeging van appel en bamboe aan een subtiele basis van houtachtige (ceder) geurnoten. Probeer hem uit in de praktijk van Dermalavie!

Kara 100 ml €23,90

Thee van de maand: Sterrenmix

Geniet tijdens een gezichtsbehandeling van een heerlijk kopje thee met iets lekkers. Deze maand staat de Sterrenmix centraal, deze kruidige-zoete thee bestaat uit anijs, zoethout, steranijs, nana mint, jeneverbessen, moerasspirea en braambesbladeren. Geniet van een ware smaakbeleving!

SEIZOENSVARIATIE

Duindoorn

In de herfst kleuren de oranje duindoornbessen onze duinen… Van deze bessen maakt Rosel Heim haar eigen Duindoornserie. Wat zijn de positieve uitwerkingen van duindoorn op de huid?

Duindoornbessen bevatten ‘huideigen’ vetten, waardoor onze talg wordt aangevuld en de huid minder droog wordt. Tevens bevatten ze een hoge doses aan vitamine C en diverse antioxidanten, zodat de huid na onze zomerse zon goed wordt hersteld en waarbij huidveroudering wordt tegen gegaan. Daarnaast zijn de producten verrijkt met de fijne geur van perzik.

Opbouw behandeling: Harsen en/of epileren, reiniging met Reinigingsemulsie Fase 1, massage met duindoorncrème, duindoornmasker en de Intervall crème om de vochtbalans op de huid te stabiliseren.

Duobehandeling herfst duindoorn

Kom op een avond, gezellig met zijn tweeën, voor een heerlijke herfst-duobehandeling. Geniet samen van fijne massages met rustgevende muziek op de achtergrond. Jullie worden die avond verzorgd met heerlijke duindoornproducten, met na afloop een goede kop thee of koffie, wat lekkers en een presentje. Interesse? Mail dan naar info@dermalavie.nl voor een datum in overleg! Er is keuze uit de volgende behandelingen:

* De herfstduo standaard bestaande uit een rugmassage, gezichtsreiniging en duindoornpakking met ontspannende decolletémassage. €108,-

* De cuppingmassage rug, rugpakking, hoofdhuidmassage, warme kompressen en een verzorgende bodycrème. €118,-

ACTIEBEHANDELING

Vochtherstellende behandeling €75,-

Ervaar jij ook zo’n droge huid na deze zomerse maanden? Door zon, wind, warmte, water (zee & chloor) en airco is de huid aardig op de proef gesteld. Tijdens het herfstseizoen is het dan weer tijd voor een vochtherstellende behandeling!

Behandeling opbouw: Zout voetbad met voetreiniging, gezichtsreiniging met de Fase 1 reinigingsemulsie, hyaluronzuur ampul en Intervall met vliesmasker, decolleté en schouder-nekmassage, inmasseren voeten met duindoorncrème en de beschermende dagcrème…

…en zet de behandeling thuis voort met het gekregen Hyaluronzuur met gratis mini dagcrème.

Massage met 25% korting

Als je tijdens het herfstseizoen een gezichtsbehandeling boekt in combinatie met een lichaamsmassage, krijg je 25% korting op de massage! Klik hier voor meer informatie over de verschillende massages die Dermalavie aanbiedt.

TIPS

…Maak tijd voor jezelf…

PRODUCTVERDIEPING

Hydroluron

Heb je een droge, vochtarme huid? Voelt jouw huid ook trekkerig aan, zeker nu in dit herfstseizoen? Om dit probleem aan te pakken kan Hydroluron in de vorm van een serum onder de dagcrème of als crème (Intervall) uitkomst bieden.

Hydroluron, is een huideigen hyaluronzuur, die óp de huid werkt om ons natuurlijke vocht evenwicht te herstellen. 

Hyaluronampul 5 ml €15.- / 15 ml €44,-
Intervall 15 ml €22,- / 50 ml €49,-

BEHANDELINGVERDIEPING

Cuppingmassage

Met cuppingmassage wordt de huid gemasseerd met vacuüm gezogen cups. Maar wat is het effect van zo’n behandeling?
* zorgt voor een diepe werking in huid- en spierlagen
* geeft een verbeterde huiddoorbloedding
* werkt ontspannend
* verwijderd dode huidcellen
* maakt bindweefselverklevingen los
* huid en spieren worden minder stijf en gespannen
* stimuleert het natuurlijke collageen en elastine
* verstevigt de huid
* voert voedingsstoffen naar de huid en afvalstoffen uit de huid
* zorgt voor een frisser, glanzender en gezondere huid

Cuppingsmassage 30 minuten €35,-

De cups zijn in sets van twee verkrijgbaar voor thuis gebruik.

Gezichtscups €37,95 / Bodycups € 37,95 / Supercups €41,50